AWR Lease Services vă oferă servicii de închirieri autoturisme si Rent a Car pe termen lung ( in sistem de  Leasing Operational cu servicii incluse) atât în Timişoara cât şi pe tot teritoriul României! Pentru că suntem o companie independentă, ne permitem să fim flexibili şi în ceea ce priveşte negocierea termenilor unei închirieri şi chiar a preţurilor! 
Parcul auto este compus din autoturisme noi, întreţinute conform prescripţiilor producătorilor. Principalul nostru scop este să ne impunem pe piaţa prin profesionalism şi servicii de o calitate ireproşabilă. Din acest motiv, pentru noi săptămâna are 7 zile lucrătoare iar serviciul este disponibil 24 de ore din 24 şi astfel nu există client pe care să nu îl putem servi! 
Când utilizati un autoturism de la AWR Lease Services, stiţi că este în cea mai bună stare de funcţionare şi  conform cu normele fabricantului , asta pentru că siguranţa pasagerilor este foarte importantă pentru noi! Am reuşit să ne impunem atât pe piaţa din Timişoara cât şi pe cea din România datorită calităţii serviciilor noastre. 

 

Dar pentru a vă convinge personal, nu ezitaţi să apelaţi la serviciile noastre!

 

Date Fiscale:
Nr. Ordine ORC: J 35 / 650 / 2004
CIF: RO 16231419
Sediul social : 307375 Sanandrei ,
Nr 383 , Judetul Timis, Romania
 
Iban: RO33VBBU2511TI0317852701 
Banca : Volksbank Timisoara

Plata VISA & Mastercard
In cazul platilor cu credit card se va percepe un comision bancar de 2,5%.
Parteneri:
Vocea Timisului
Curs facturare EUR - BNR + 1% 4.79 RON